Originalne UGG Australia čizme se proizvode u predgrađu Melburna, u Australiji, u fabrici u kojoj se proizvodnja odvija već pumih 50 godina. Sa ciljem da zadrži kvalitet svojih proizvoda, kao i zbog vezanosti za materijal od kog se prave (kože australijskih merino ovaca), australijski proizvođač nikada nije selio svoju proizvodnju u neku od zemalja sa jeftinijom radnom snagom (Kina ili slično), tako da oznaka Made in Australia na proizvodima je ujedno i najvažniji argument koji svedoči u prilog autentičnosti i kvalitetu čizama. Takodje, svaki proizvod na sebi ima i etiketu Australian made, koju izdaje privredna komora Australije, kao dokaz da se radi o proizvodu koji je pravljen u Australiji, od materijala koji vode poreklo iz Australije, kao i da je uvršten i pripada grupi originalnih australijskih proizvoda.

            

UGG AUSTRALIA - " THE BEST UGG BOOTS EVER "

 

      

 

Neke od izdvojenih komentara kupaca o proizvodima možete videti ispod:

 

 

Pre 7 godina sam preko vašeg sajta poručila žute, kratke čizmice koje i danas sa uživanjem nosim i tvrdim da ništa udobnije i kvalitetnije nisam obula....sve preporuke i za kvalitet i udobnost, a i za cenu naravno 

Milica (Čačak) 15.11.2020. 00:26:43

 

"Čizme sam kupila pre 2 godine, i izuzetno su kvalitetne. Uopšte se nisu ni malo promenile iako sam ih nosila skoro svaki dan. Sve preporuke!"

Snežana (Beograd) 07.12.2022. 13:19:00

 

"Čizme su super po udobnosti i obliku. Drugačije su i dosta kvalitentije od američkih koje se prave u Kini i kojih ima po nekim našim prodavnicama."

Ivana (Subotica) 19.11.2023.13.07,45

 

"Oduševljena sam koliko su tople i udobne. Za 7 godina kupila sam 7 pari. Preporuka. "

Ana (Beograd) 28.11.2023. 21.59.40