ROK ISPORUKE

                Nakon što ste izvršili porudžbinu, dobicete automatsku potvrdu putem e mail-a o prijemu porudžbenice sa naše  strane, a kasnije ćemo Vas kontaktiratii telefonom da Vam potvrdimo porudžbenicu. U slučaju da ste registrovani kupac, odnosno kupac koji je već naručivao robu od nas, poslaćemo Vam je bez dodatnog kontaktiranja telefonom.

                 Roba koju ste naručili tokom dana do 16 h, biće Vam isporučena sutradan do 19 h. Ako niste u mogućnosti da taj dan primite paket, kurirska služba će ostaviti paket u vašoj najbližoj pošti, gde ćete imati mogućnost da ga podignete u roku od 20 radnih dana (subota se računa u radni dan u slučajevima kada pošta u kojoj je ostavljen paket radi i subotom). Tokom vikenda važi pravilo da ukoliko ste robu naručili subotom do 12 h, biće vam isporučena u ponedeljak, a ukoliko ste je naručili subotom posle 12 h, kao i dalje u nedelju ili ponedeljak do 16 h, biće vam isporučena u utorak. Isporuku vršimo preko kurirske službe Post Express, koja je u okviru preduzeća Pošte Srbije.

 

 PREUZIMANJE POŠILJKE

               Kuriri pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 8-19 h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Kurirska služba će vam poslati obaveštenje o isporuci pošiljke tog dana u vidu sms ili viber poruke (u prepodnevnim satima, ili posle 12 h ukoliko robu isporučuje druga smena kurirske službe), uz broj telefona kurira na koji se možete eventualno informisati o vremenu isporuke pošiljke. Ukoliko vam pošiljka nije uručena, niti ste bili u mogućnosti da je podignete u najbližoj pošti u predviđenom roku,  pošiljka će se vratiti nama. Po prijemu pošiljke, kontaktiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o eventualnom ponovnom slanju.

CENA ISPORUKE

  Cena isporuke, uz obavezan otkup (budući da se radi o plaćanju pouzećem), se u zavisnosti od cene koštanja proizvoda kreće negde oko 600 dinara.