"GN Company 974" d.o.o. je firma osnovana 2014. godine u Srbiji, i jedini je uvoznik i prodavac originalnih UGG Australia čizama iz Australije u Srbiji.

Grdička 50, 36 000 Kraljevo

Matični broj: 21042919 

PIB:108658138

 

Jednu od  Jedinstvenih Carinskih Isprava (JCI) o uvozu robe iz Australije možete videti ovde.

    

               Originalne UGG Australia čizme se proizvode u industrijskoj zoni Melburna, u Australiji, u fabrici u kojoj se proizvodnja odvija već pumih 50 godina. Sa ciljem da zadrži kvalitet svojih proizvoda, kao i zbog dostupnosti materijala od kog se prave (kože australijskih merino ovaca), australijski proizvođač nikada nije selio svoju proizvodnju u neku od zemalja sa jeftinijom radnom snagom (Kina ili slično), tako da oznaka Made in Australia na proizvodima je ujedno i najjači argument koji svedoči u prilog originalnosti i kvalitetu čizama. Takodje, svaki proizvod na sebi ima i etiketu Australian made, koju izdaje privredna komora Australije, kao dokaz da se radi o proizvodu koji je pravljen u Australiji, od materijala koji vode poreklo iz Australije, kao i da je uvršten i pripada grupi originalnih australijskih proizvoda. Klik na link će vas odvesti na oficijalni sajt organizacije: https://www.australianmade.com.au/ 

       

    

UGG AUSTRALIA - " THE BEST UGG BOOTS EVER "

 

        

Kvalitet proizvoda potvrđuje  i deklariše "JUGOINSPEKT AD" Beograd, sektor za tekstil i kožu.

 

Neke od utisaka kupaca o proizvodima možete videti ispod:

 

 

Pre 7 godina sam preko vašeg sajta poručila žute, kratke čizmice koje i danas sa uživanjem nosim i tvrdim da ništa udobnije i kvalitetnije nisam obula....sve preporuke i za kvalitet i udobnost, a i za cenu naravno                                                      

Milica (Čačak) 15.11.2020. 00:26:43

"Čizme sam kupila pre 2 godine, i izuzetno su kvalitetne. Uopšte se nisu ni malo promenile iako sam ih nosila skoro svaki dan. Sve preporuke!"

Snežana (Beograd) 07.12.2022. 13:19:00

 

 

ČIŠĆENJE I ODRŽAVANJE

             Za čišćenje i održavanje ovog tipa čizama dovoljne su četka, krpa i hladna voda. Korišćenje deterdženata se ne preporučuje. Takođe, čizme se ne smeju izlagati sunčevoj svetlosti, vrućem vazduhu (fen) ili nekom grejnom telu, već se moraju isključivo sušiti na sobnoj temperaturi. Prašina i osušene naslage blata sa obuće mogu se skinuti tvrdom i suvom četkom, dok ukoliko se na čizmama pojave fleke od soli ili slično, mogu se skinuti korišćenjem rastvora belog 7% sirćeta i vode, u odnosu 4 kašike sirćeta prema 5 kašika vode. Iako su predviđene za suvo i hladno vreme, radi delimične zaštite u slučaju nepredvidjenog izlaganja vodi (kiša ili slično), preporučuje se koršćenje spreja za impregnaciju (zaštitu) kože, koji je inače bezbojan i može se naći u većini bolje snadbevenih prodavnica kućne hemije.