"GN Company 974" d.o.o. je firma osnovana 2014. godine u Srbiji, i jedini je uvoznik i prodavac originalnih UGG Australia čizama iz Australije. 

Matični broj firme: 21042919 

PIB:108658138

Jednu od  Jedinstvenih Carinskih Isprava (JCI) o uvozu robe iz Australije možete pogledati ovde.

 

      

 

         UGG Australia čizme se proizvode u predgrađu Melburna, u Australiji, u fabrici u kojoj se proizvodnja odvija već punih 50 godina. Sa ciljem da zadrži kvalitet svojih proizvoda, proizvođač originalnih ugg čizama nikada nije selio svoju proizvodnju u neku od zemalja sa jeftinijom radnom snagom (Kina ili slično), tako da oznaka Made in Australia na proizvodima je ujedno i najvažniji podatak koji svedoči u prilog originalnosti i autentičnosti UGG Australia čizmama. Takodje, svaki proizvod na sebi ima i etiketu Australian made, koju izdaje australijska trgovačko-industrijska komora, kao dokaz da se radi o originalnom proizvodu, i kao dokaz da je proizvod pravljen u Australiji, od materijala koji vode poreklo iz Australije. Link ka oficijalnom sajtu organizacije: https://www.australianmade.com.au/

         Australijski proizvodjač se svojim kupcima obavezao i garantuje najviši kvalitet komponenti, udobnosti i dizajna, uz praćenje najnovijih modnih stilova i boja.

        Za razliku od nekih sličnih proizvođača u svetu, koji tvrde da su njihovi proizvodi napravljeni od vune australijskih merino ovaca, što ne odgovara istini, jedino se sa sigurnošću može reći, da su ugg čizme iz Australije napravljene isključivo od vune australijskih merino ovaca, koja se smatra najkvalitetnijom vunom na svetu, a činjenica je da je uz način izrade, kvalitet vune najbitniji za kvalitet ugg čizama. Australija inače ne ustupa svoju vunu drugim proizvođačima u svetu, već je koristi za sopstvenu proizvodnju originalnih UGG Australia čizama. Takođe, Australiju prema statistici australijskog biroa za statistiku godišnje poseti 9 miliona stranih turista, a najtraženiji i najprodavaniji artikal su originalne UGG Australia čizme proizvedene u Australiji, i to su upravo čizme koje možete naći na našem sajtu.

 

    

UGG AUSTRALIA - THE BEST UGG BOOTS EVER

         

  Jedan od utisaka kupaca o proizvodima možete videti ispod:

 

 

Pre 7 godina sam preko vašeg sajta poručila žute, kratke čizmice koje i danas sa uživanjem nosim i tvrdim da ništa udobnije i kvalitetnije nisam obula....sve preporuke i za kvalitet i udobnost, a i za cenu naravno                                                      

Milica (Čačak) 15.11.2020. 00:26:43

 

Račun o prodaji robe kupcu možete videti ovde.

Lični podaci kupca su uklonjeni u cilju zaštite privatnosti.

 

 

ČIŠĆENJE I ODRŽAVANJE UGG ČIZAMA

             Za čišćenje i održavanje ugg čizama dovoljne su četka, krpa i hladna voda. Korišćenje deterdženata se ne preporučuje. Takođe, čizme se ne smeju izlagati sunčevoj svetlosti, vrućem vazduhu (fen) ili nekom grejnom telu, već se moraju isključivo sušiti na sobnoj temperaturi. Prašina i osušene naslage blata sa obuće mogu se skinuti tvrdom i suvom četkom, dok ukoliko se na čizmama pojave fleke od soli ili slično, mogu se skinuti korišćenjem rastvora belog (sedmoprocentnog) sirćeta i vode, u odnosu 4 kašike sirćeta prema 5 kašika vode. Iako su predviđene za suvo i hladno vreme, radi delimične zaštite u slučaju nepredvidjenog izlaganja vodi (kiša ili slično), preporučuje se koršćenje spreja za inpregnaciju kože, koji je inače bezbojan i može se naći u većini bolje snadbevenih prodavnica kućne hemije.