"GN Company 974" d.o.o. je firma osnovana 2014. godine u Srbiji, i jedini je uvoznik i prodavac originalnih UGG Australia čizama iz Australije. 

Jednu od  Jedinstvenih Carinskih Isprava (JCI) o uvozu robe iz Australije možete pogledati ovde.

Matični broj firme: 21042919 

PIB:108658138

 

      

        Originalne UGG Australia čizme se proizvode u Australiji, u fabrici u predgradju Melburna, gde se proizvodnja odvija već punih 50 godina. Da bi zadržao kvalitet svojih proizvoda, australijski proizvođač nikada nije selio svoju proizvodnju u neku od zemalja sa jeftinijom radnom snagom, tako da oznaka "Made in Australia" na proizvodima, je najbitniji pokazatelj da se radi o originalnim UGG Australia čizmama. Takodje, svaki proizvod sa sobom nosi etiketu Australian made, kao dokaz da je proizvod uvršten i pripada grupi autentičnih australijskih proizvoda.

         Za razliku od nekih drugih proizvođača u svetu, koji tvrde da su njihovi proizvodi napravljeni od vune australijskih merino ovaca, što ne odgovara istini, jedino se sa sigurnošću može reći, da su ugg čizme iz Australije napravljene isključivo od vune australijskih merino ovaca, koja se smatra najkvalitetnijom vunom na svetu, a činjenica je da je uz način izrade, kvalitet vune najbitniji za kvalitet ugg čizama. Australija inače ne ustupa i prodaje svoju vunu drugim proizvođačima ugg čizama u svetu, već je koristi za sopstvenu proizvodnju proizvoda od vune kao i originalnih UGG Australia čizama.

 

     

UGG Australia - The best UGG boots ever

 

               PO ISKUSTVU DOSADAŠNJIH KUPACA, ZA 7 GODINA KOLIKO SE BAVIMO UVOZOM I PRODAJOM ORIGINALNIH UGG ČIZAMA IZ AUSTRALIJE, OVO SU NAJKVALITETNIJE UGG ČIZME KOJE SE MOGU NAĆI U SRBIJI.

 

Milica (Čačak)
15.11.2020. 00:26:43
 

"Pre sedam godina sam preko vašeg sajta poručila žute, kratke čizmice koje i danas sa uživanjem nosim i tvrdim da ništa udobnije i kvalitetnije nisam obula....sve preporuke i za kvalitet i udobnost, a i za cenu naravno!"                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    Račun o prodaji robe kupcu (sa sklonjenim ličnim podacima, radi zaštite privatnosti kupca) možete pogledati ovde.