"GN Company 974" d.o.o. je firma osnovana 2014. godine u Srbiji, i jedini je uvoznik i prodavac originalnih UGG Australia čizama iz Australije. 

Jednu od  Jedinstvenih Carinskih Isprava (JCI) o uvozu robe iz Australije možete pogledati ovde.

Matični broj firme: 21042919 

PIB:108658138

 

      

       UGG Australia čizme se proizvode u Melburnu, u Australiji, u fabrici u kojoj se proizvodnja odvija već punih 50 godina. Da bi zadržao kvalitet svojih proizvoda, australijski proizvođač nikada nije selio svoju proizvodnju u neku od zemalja sa jeftinijom radnom snagom, tako da oznaka "Made in Australia" na proizvodima, je najvažniji pokazatelj da se radi o originalnim UGG Australia čizmama. Takodje, svaki proizvod na sebi ima etiketu Australian made, koju izdaje austalijska trgovačko-industrijska komora, kao dokaz da je proizvod pravljen u Australiji od materijala koji vode poreklo iz Australije, kao i da je uvršten i pripada grupi originalnih australijskih proizvoda.

         Za razliku od nekih drugih proizvođača u svetu, koji tvrde da su njihovi proizvodi napravljeni od vune australijskih merino ovaca, što ne odgovara istini, jedino se sa sigurnošću može reći, da su ugg čizme iz Australije napravljene isključivo od vune australijskih merino ovaca, koja se smatra najkvalitetnijom vunom na svetu, a činjenica je da je uz način izrade, kvalitet vune najbitniji za kvalitet ugg čizama. Australija inače ne ustupa svoju vunu drugim proizvođačima ugg čizama u svetu, već je koristi za sopstvenu proizvodnju originalnih UGG Australia čizama.

 

    

UGG AUSTRALIA - THE BEST UGG BOOTS EVER

        

  Jedan od utisaka kupaca možete videti ispod:

 

Milica (Čačak) 15.11.2020. 00:26:43

Pre 7 godina sam preko vašeg sajta poručila žute, kratke čizmice koje i danas sa uživanjem nosim i tvrdim da ništa udobnije i kvalitetnije nisam obula....sve preporuke i za kvalitet i udobnost, a i za cenu naravno!                                                                               

Račun o prodaji robe kupcu (bez ličnih podataka radi zaštite privatnosti kupca) možete videti ovde.

 

ČIŠĆENJE I ODRŽAVANJE UGG ČIZAMA

             Za čišćenje i održavanje ugg čizama dovoljne su četka, krpa i hladna voda, bez korišćenja deterdženata, kao i uz sušenje na sobnoj temperaturi i bez izlaganja sunčevoj svetlosti. Takodje, čizme se ne smeju izlagati vrućem vazduhu (fen) ili nekom grejnom telu. Prašina ili osušene naslage blata sa obuće mogu se skinuti tvrdjom i suvom četkom, dok pri čišćenju obuće krpom i hladnom vodom, obuća se nakon čišćenja mora osušiti na sobnoj temeperaturi. Ukoliko se na čizmama pojave fleke od soli ili slično, mogu se skinuti korišćenjem rastvora belog sirćeta (7%) i vode, u odnosu 4 kašike sirćeta na prema 5 kašika vode. Iako su predvidjene za suvo i hladno vreme, radi dugotrajnosti obuće, kao i delimične zaštite u slučaju nepredvidjenog izlaganja vodi (kiša ili slično), preporučuje se koršćenje spreja za inpregnaciju kože, koji je inače bezbojan i može se naći u većini bolje snadbevenih prodavnica kućne hemije.