Zato što su ovo jedine originalne Ugg Australia čizme koje se proizvode i dolaze iz Australije.                                                 

  Zato što originalne Ugg čizme možete kupiti samo u Australiji, i nigde van Australije.

Te iste originalne Ugg čizme pri izvozu van Australije nose oznaku:

AUSTRALIA

Made in Australia

 

        To su upravo čizme koje se u ponudi na našem sajtu.

       Razlog tome leži u sporu sa jednim američkim proizvođačem oko imena. Naime, ne očekujući da će Ugg čizme postati popularne širom sveta, australijski proizvođač nije zaštitio ime van Australije. To je iskoristio jedan američki proizvođač, koji je počeo da pravi slične proizvode u Americi, stavljajući na njih ime Ugg i zaštitivši ime Ugg najpre u Americi, a kasnije i u nekim zemljama van Amerike, tako da za sada dok traje spor oko imena (klikni na link Wikipedije) sa tim američkim proizvođačem, originalni australijski proizvođač ne sme stavljati ime Ugg na čizme pri izvozu van Australije, već samo AUSTRALIA i made in Australia.

        Navedene činjenice i podatke možete naći na internetu. Dovoljno je da na internet pretraživačima ukucate reci - "UGG boots trademark dispute" (spor oko zaštitnog znaka UGG čizama) - i izaćiće vam mnoštvo članaka o ovim činjenicama.

        Sve ove činjenice zna i svaki stanovnik Australije kao i svi oni koji su boravili ili posetili Australiju.

      To su čizme američkog proizvođača, proizvedene u Kini, i one nemaju veze sa originalnim Ugg Australia čizmama. Na sebi od skora imaju samo natpis UGG, jer je zabranjeno američkom proizvođaču da na svojim proizvodima koristi ime Australije, budući da njegove čizme i proizvodi nemaju veze kako sa Australijom, tako i sa originalnim Ugg Australia čizmama.

      Svaki proizvod na našem sajtu sa sobom nosi oznaku australijske državne asocijacije, kao dokaz da se radi o originalnom i autentičnom australijskom proizvodu koji je proizveden i dolazi iz Australije, i koji je uvršten u grupu originalnih i autentičnih australijskih proizvoda.

       Ne, u cilju pokrivenosti teritorije cele Srbije, kupcima je u ponudi prodaja isključivo putem interneta, odnosno putem on line prodaje.

        Da, budući da je glavni distributivni centar za Evropu smešten u Srbiji, odatle se vrši prodaja i distribucija proizvoda u zemlje Evropske Unije a takođe i u još 210 drugih zemalja van Evropske Unije. Kupovina i poručivanje proizvoda se vrši preko evropskog oficijalnog web sajta, sa eu domenom:

http://www.originalbootsaustralia.eu

       1. Na strani proizvodi izaberete određeni proizvod po želji. Prelaskom kursora preko slike proizvoda ukazaće vam se lupa. Klikom na lupu ući ćete u detaljan prikaz tog izabranog modela. Opet prelaskom kursora preko glavnog prozora sa slikama detalja proizvoda ukazaće vam se lupa gde klikom na nju vam se prikazuje još detaljniji prikaz izgleda proizvoda. Ukoliko je to željeni proizvod za koji ste se odlučili, u tabeli veličina izaberete željenu veličinu odnosno broj. Kliknite na njega i zatim ispod njega na ikonicu dodaj u korpu. Da bi ste bili sigurni da ste izabrali dobru veličinu obuće, pored slike svakog proizvoda postoji aplikacija "odredi veličinu" sa tabelom veličina, gde tačno možete videti koje veličine stopala odgovaraju kojim veličinama obuće.

        2. Kada ste to uradili izabrani proizvod bi se trebao nalaziti u korpi u gornjem desnom uglu strane. Zatim kliknete na korpu i otvoriće vam stranu porudžbenice na kojoj se nalazi taj proizvod koji ste izabrali. Dalje popunite vaše podatke i na kraju u donjem delu strane potvrdite porudžbenicu.

        Po završenom ispunjavanju porudžbenice, mi ćemo vam na vašu e-mail adresu poslati potvrdu o izvršenoj porudžbini.

       Naravno, kupci imaju mogućnost zamene proizvoda za veći ili manji broj. Dovoljno je da nam se obrate putem kontakt forme i mi ćemo ih informisati o daljim koracima. Predhodno, da bi bili što sigurniji da su dobro izabrali broj obuće, pored svakog proizvoda postoji aplikacija "odredi veličinu", gde se klikom na ovu aplikaciju ukazuje tabela sa odnosom veličina i brojeva australijskog proizvođača.

        A naravno, ukoliko žele da obave zamenu potrebno je da proizvod nisu koristili, odnosno da nisu nosili ili oštetili obuću.

       Takođe, po zakonu Republike Srbije, za robu kupljenu preko interneta, kupci imaju mogućnost da 14 dana od kupovine i dobijanja proizvoda na željenu adresu odustanu od kupovine, tj. podnesu zahtev za povraćajem sredstava, odnosno novčanog iznosa koji su platili pri kupovini proizvoda, pod uslovom da proizvod nisu koristili tj. da je u stanju kakvom smo vam mi poslali, odnosno kao nov artikal.

        Celokupni iznos će im u potpunosti biti vraćen, umanjen jedino za troškove prvobitnog slanja koji iznose 390 din, a koje smo mi snosili pri prvoj isporuci proizvoda kupcu.