ROK ISPORUKE

                Nakon što ste izvršili porudžbinu, dobicete e-mail potvrdu o prijemu porudžbenice sa naše  strane.

             Roba koju ste naručili predhodni dan biće vam isporučena sa sigurnošću sutradan do 19 h (za kupce koji se nalaze na poslu do kasnih popodnevnih sati, vreme isporuke je produženo sve do 19 h). Ako niste u mogućnosti da taj dan primite paket, kurirska služba će pokušati da vam uruči i sutradan. U slučajevima da ste robu naručili preko vikenda biće vam uručena u utorak, budući da kurirska služba ne preuzima pakete tokom vikenda. Isporuku vršimo preko kurirske službe Royal.

 PREUZIMANJE POŠILJKE

Kuriri pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 8-19 h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku.

              Prilikom preuzimanja pošiljke molimo Vas da u prisustvu kurira proverite svoj paket. Ukoliko na njemu ima vidljivih oštećenja (pocepani delovi i ugnječenje) paket ne bi trebalo da preuzmete. U ovom slučaju molimo Vas da nas kontaktirate putem e-mail sa svojim podacima (ime, prezime, telefon) na adresu australia@ptt.rs i navedete razlog zbog koga ste odbili da preuzmete paket. U najkraćem mogućem roku obavestićemo Vas o daljem postupanju.

             Ukoliko je pošiljka bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu. U većini slučajeva tretman kurirske službe sa kojom sarađujemo je korektan tako da do sada nismo imali primedbi na isporučenu robu. Kutije u kojima je roba upakovana i u kojima se isporučuje su adekvatne čvrstine tako da ne bi trebalo da dodje do nekakvih oštećenja.

              U slučajevima da ste primili pošiljku i nakon otvaranja kutije ustanovili da isporučena roba ne odgovara naručenoj ili podaci na računu nisu odgovarajući, molimo Vas da nas, najkasnije u roku od 24 h od trenutka prijema pošiljke, kontaktirate slanjem e mail-a sa svojim podacima (ime, prezime, telefon) na adresu australia@ptt.rs i opišete kakav problem imate. U najkraćem mogućem roku obavestićemo Vas o daljem postupanju.

              Kurir pokušava svaku pošiljku da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Period isporučivanja pošiljke je obično 2 dana, tj. ukoliko Vas kurir ne pronađe prvi dan na adresi ili ukoliko niste iz nekog razloga u mogućnosti da primite porudžbinu prvi dan, kurir će pokušati da Vam uruči pošiljku i sutradan, tj. drugi dan. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će se vratiti nama. Po prijemu pošiljke, kontaktiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o eventualnom ponovnom slanju.

CENA ISPORUKE

  Cena isporuke proizvoda je 288 dinara, budući da isporuku vršimo preko kurirske službe Royal - ekspres.