ROK ISPORUKE

                Nakon što ste izvršili porudžbinu, dobicete e-mail potvrdu o prijemu porudžbenice sa naše  strane.

             Od tog trenutka rok isporuke je maksimalno 3 radna dana, mada u većini slučajeva se trudimo da robu dobijete sutradan ukoliko ste predhodni dan naručili, jedino ukoliko ste robu naručili tokom vikenda, obično ne može biti isporučena pre utorka. Isporuku vršimo preko kurirske službe AKS.

 PREUZIMANJE POŠILJKE

Kuriri pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 8-16 h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku.

             Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja (nastalog usled neadekvatnog tretiranja kurira kurirske službe) slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu. U većini slučajeva tretman kurirske službe sa kojom sarađujemo je korektan tako da do sada nismo imali primedbi na isporučenu robu. Kutije u kojima je roba upakovana i u kojima se isporučuje su visokog kvaliteta, kako čvrstine tako i dizajna.

              Kurir pokušava svaku pošiljku da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Period isporučivanja pošiljke je obično 2 dana, tj. ukoliko Vas kurir ne pronađe prvi dan na adresi ili ukoliko niste iz nekog razloga u mogućnosti da primite porudžbinu prvi dan, kurir će pokušati da Vam uruči pošiljku i sutradan, tj. drugi dan. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će se vratiti nama. Po prijemu pošiljke, kontaktiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o eventualnom ponovnom slanju.

CENA ISPORUKE

  Cena isporuke je BESPLATNA, odnosno troškovi dostave idu na teret naše kompanije.

              Ukoliko bi došlo do zamene obuće za veći ili manji broj, tj. eventualnog ponovnog slanja Vi biste morali onda da snosite troškove slanja a oni iznose 270,oo din.

                    Dok, ukoliko bi došlo do eventualnog odustajanja od kupovine i zahteva za povraćajem sredstava, na šta imate pravo u skladu sa odredbama Zakona o potrošačima (14 dana od dana kupovine), iznos vraćenih sredstava bio bi umanjen za troškove slanja pri prvom slanju robe a koji su išli na teret naše kompanije i koji iznose 390,oo din.