ROK ISPORUKE

                Nakon što ste izvršili porudžbinu, dobicete automatsku e-mail potvrdu o prijemu porudžbenice sa naše  strane, a kasnije ćemo Vas i lično kontaktirati telefonom da Vam potvrdimo porudžbenicu, i da se uverimo da li ste ostali pri kreiranoj porudžbini.

              Roba koju ste naručili predhodni dan do 16 h, biće Vam isporučena sutradan do 19 h, sem ako nam ne naglasite da robu želite primiti sutradan do 12 h. Ako niste u mogućnosti da taj dan primite paket, kurirska služba (Post Express) će ostaviti paket u najbližoj pošti, gde ćete imati mogućnost da ga podignete u roku od 5 radnih dana. Tokom vikenda važi pravilo da ukoliko ste robu naručili subotom do 12 h, biće vam isporučena u ponedeljak, a ukoliko ste je naručili posle 12 h, odnosno kasnije u nedelju i ponedeljak, biće vam isporučena u utorak. Isporuku vršimo preko kurirske službe Post Express, koja je u okviru preduzeća Pošte Srbije.

 

 PREUZIMANJE POŠILJKE

               Kuriri pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 8-19 h, osim ako niste naglasili da želite da je primite do 12 h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Kurirska služba će vam poslati obaveštenje o isporuci pošiljke tog dana (obično u prepodnevnim satima) putem sms poruke, uz broj telefona kurira na koji se možete eventualno nformisati o vremenu isporuke pošiljke. Ukoliko vam pošiljka nije uručena, niti ste bili u mogućnosti da je podignete u najbližoj pošti u predviđenom roku,  pošiljka će se vratiti nama. Po prijemu pošiljke, kontaktiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o eventualnom ponovnom slanju.

CENA ISPORUKE

  Cena isporuke, uz obavezan otkup (budući da se radi o plaćanju pouzećem), se u zavisnosti od cene koštanja proizvoda kreće negde oko 500 dinara.